Tips på en duktig rörmokare

God eftermiddag och välkommen till ett inlägg som jag hoppas ni kommer att tycka om. Jag sitter med en kopp kaffe här på mitt företag och tar en tiominuterspaus så här på eftermiddagen. Då blir det tid till att klura över olika händelser, och en sak som kom upp i tankarna är om ett företag som heter AM VS Service & Installation AB. Jag vände mig till deras rörmokare i Värnamo med omnejd när jag behövde hjälp med ett läckande rör nere i källaren. Därför tänker jag berätta om det här företaget för er alla som nu befinner er här inne på min sida på nätet, och i den bästa av världar behöver givetvis ingen vända sig till en rörmokare i Värnamo, men i praktiken så händer det saker med rör och annat inom vvs som gör att alla någon gång kan behöva få hjälp utav en rörmokare. Om ni undrar om det var ett rör i källaren hemma hos mig eller här på företaget, så ska jag säga att det var här på företaget. Jag har ett lager i källaren och det var stora summor pengar som stod på spel i fall det som fanns på lagret hade blivit vattenskadat. Tack och lov att vattenläckan upptäcktes och åtgärdades i tid för ingenting blev skadat, viket jag förstås är väldigt glad över. AM VS Service & Installation AB är ett företag för alla i Värnamo som behöver en rörmokare, och man vet aldrig när det händer något, så det är bra om man redan på förhand vet av vem man kan få hjälp av ifall en situation uppstår. 

Du gillar kanske också...