Slipp ont i ryggen

God morgon, god morgon! Så vad det nu dags då för ett inlägg här på bloggen och den här gången ska jag skriva ett inlägg som vänder sig till er som har hört av sig till mig med frågor och funderingar om vart man kan vända sig när man har rygg- eller nackbesvär och är ute efter ett företag där det går att få massage i Gävle med omnejd. Och då talar vi verkligen om behandlande massage med dokumenterat god effekt på värk i ryggen. Jag har delat med mig till er tidigare om att jag haft svår ryggvärk men att den har försvunnit efter massage i Gävle och jag har förstått att jag borde ha berättat för er redan innan att det var till Rygg & nackakuten i Gävle som jag gick. Eftersom jag aldrig sa det så har jag blivit både nerringd på telefon men även fått många som hört av sig här på bloggen och för er skull skriver jag i dag det här inlägget. Det är en speciell typ av massage som ser till att korrigera felställningar i bäcken och kotor och man märker när man ligger på massagebritsen att det sker liksom mirakel när flera månaders värk ger vika och försvinner. Det är knappt man tror att det är sant men det är det ju, så frågan jag ställde mig efter att jag varit på massage i Gävle hos Rygg & nackakuten i Gävle var varför jag inte hade gått dit tidigare? Det berodde på att jag helt enkelt inte trodde att detta var möjligt och nästan för bra för att vara sant. Jag skulle tycka det vore bra om ni som bestämmer er för att gå på massage i Gävle hos det här företaget återkopplar till mig om hur ni tyckte att det var så att jag får höra om ni fick lika bra effekt.  

Du gillar kanske också...