Underbarn garnbutik i Trollhättan

God afton kära läsare och välkommen in till min blogg och till ett inlägg jag verkligen tror att ni kommer gilla om ni är intresserade av handarbete, tyger eller garner. Jag har funnit en helt underbar garnbutik i Trollhättan som heter Handarbetsstugan. Jag blev helt ”såld” på stickning för några år sedan när jag sommarjobbade i Trollhättan. Jag hittade några garnnystan och ett par stickpinnar i min tillfälliga bostad. Nästan allt ifrån skoltidens syslöjd var bortglömt. Efter flera försök lyckades jag lägga upp några maskor, och klarade endast rätstickning. Det blev till sist en halsduk. Med instruktioner på internet kunde jag maska av!  

  

Handarbetsstugan är en den ”roligaste” butiken som finns för mig. Här inne får jag en sådan otrolig inspiration när jag går runt i butiken och botaniserar ibland alla möjliga olika garn, mode- och gardintyger samt en riklig uppsjö av tillbehör som kan behövas, av en sådan dedikerad stick- och syentusiast som jag! Jag måste säga att jag är djupt imponerad av denna butik som får mig att känna mig som vore det julafton var gång jag går dit! Denna butik erbjuder fantastiska möjligheter för alla oss kreativa människor, som bor i Trollhättan, att få sätta händerna i olika sy-eller stickprojekt. Det finns något för alla på Handarbetsstugan, beroende på behov eller intresse. Gemensamt för alla garn och tyger är att de håller en riktigt hög kvalitet. Till sist kan jag säga att min stickning har utvecklats något enormt. Idag blir det mer avancerad stickning med olika metoder. Jag är så tacksam över att jag hittade de där garnnystanen och stickorna den där gången då jag sommarjobbade i Trollhättan. Och riktigt tacksam över att den här fina butiken, Handarbetsstugan finns, därför att den är till glädje och till nytta för väldigt många. 

Du gillar kanske också...