Ett företag för dig som önskar billig städhjälp

Hallå och god morgon och välkommen in till min lilla hörna på nätet den här fredagsmorgonen. Jag har fullt upp dagarna i ända för det är många som söker min hjälp som psykoterapeut på mottagningen som jag startade för några månader sedan. Det är 12 timmars arbetsdagar förutom på fredagarna som är heliga. Då stänger jag ner verksamheten redan klockan 12 och tar helg. Jag trodde att alla städfirmor var dyra men det finns billiga städfirmor i Danderyd också. För med den arbetsbelastningen som det är nu behöver jag hjälp med att städa därhemma. Jag har vare sig ork eller tid till det själv, i alla fall inte så som min livssituation ser ut just nu. Därför är jag så tacksam till ett företag som heter Beata Städservice, det var alltså det här företaget som jag fann när jag letade efter billiga städfirmor i Danderyd med omnejd. Det är ingen dans på rosor att driva ett eget företag och det tar nog lång tid innan det blir någon riktigt bra lönsamhet i det hela. Jag tjänar faktiskt mindre nu än när jag var anställd så jag var tveksam till om jag skulle ha råd att anlita en städfirma, men det hade jag i och med att jag fann Beata Städservice som verkligen faller in under kategorien billiga städfirmor i Danderyd. Vilken trevlig personal! De har verkligen social kompetens men det viktigaste av allt är förstås att de är så oerhört effektiva och duktiga när det gäller att städa. Beata Städservice utför alla typer av städning både för privatpersoner och för företagare. Så letar du efter billiga städfirmor i Danderyd ska du definitivt anlita Beata Städservice. 

Du gillar kanske också...