En fantastiskt duktig bröllopsfotograf!

God morgon alla läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. I somras gifte jag mig. Bröllopet gick av stapeln här i Söderköping! Det var en magisk dag, en dag som jag alltid ska bära med mig i ljust minne i mitt hjärta. Jag måste få berätta det för er, min man och jag beställde en bröllopsfotograf i Söderköping som var med oss i några timmar den stora dagen, och förevigade bröllopsdagen med flera fantastiska fotografier. Ordet & Bilden Hans Andersson heter den firma som jag känner en sådan tacksamhet inför. Jag tänkte som så, att eftersom vi bara gifter oss en gång så ville vi ha den bästa hjälpen med bröllopsfotografering som går att få. Och det fick vi. Åh vad jag önskar att ni läsare hade varit med på bröllopet! Vi är verkligen nöjda med fotografierna. Korten ska jag tacksamt titta på under resten av mitt liv och minnas tillbaka. Jag är så belåten med de bilderna som Ordet & Bilden Hans Andersson har tagit, så att jag skulle rekommendera er som är i behov av en bröllopsfotograf i Söderköping, att anlita just den här bröllopsfotografen. Ordet & Bilden Hans Andersson kan också vara behjälpliga för dem som behöver hjälp med något inom PR. 

  

Vilken tur för oss att denna duktiga fotograf fanns där för oss och förevigade vårt bröllop! Mobil- och digitalkameror i alla ära, men ska det vara proffsigt så krävs det ändå en riktig fotograf. Fotografen har arbetat inom branschen i många år, och är välutbildad och erfaren och med den rätta “blicken”. Det är helt fantastiskt att ha riktiga kort i hög kvalitét som ett fint bildbevis på den stora dagen då vi gifte oss. Den här fotografen tror jag att många skulle kunna ha glädje av att anlita.  

 

Du gillar kanske också...