Årsta Bygg & Alltjänst

God morgon alla läsare och välkomna in till bloggen som jag hoppas att ni ska finna intressant. Idag tänker jag berätta för er läsare om ett eminent företag som jag använde mig av när det var dags att göra vissa renoveringar hemma i villan. Jag bor på landet strax söder om Uppsala i ett hus byggt på 50-talet. Det var dags att ändra planlösningen invändigt. Efter det att barnen flyttat hemifrån för ett par år sedan ändrades mina behov. Jag hittade en byggfirma i Uppsala som heter Årsta Bygg & Alltjänst som hjälpte mig när två sovrum skulle slås ihop till ett ”master bedroom”, och det skulle bli en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 

  

Jag är så nöjd med det färdiga resultatet så att jag ville dela med mig av dessa goda erfarenheter av Årsta Bygg & Alltjänst med er, bästa läsare. Några av mina grannar här utanför Uppsala hade tidigare anlitat just denna firma för olika projekt och var mycket belåtna med vad som gjorts för dem. Då jag ville anlita ett företag på orten, passade det bra eftersom Årsta Bygg & Alltjänst tar uppdrag i Uppsala med omnejd. Jag kände verkligen att mina önskemål som togs seriöst. Faktum är att detta företag har ett så gott rykte häromkring, att det är flitigt anlitat av både andra företag och privatpersoner som behöver hjälp med såväl stora som små renoveringsuppdrag. Det blev så bra, det nya sovrummet och den öppna planlösningen. Nu är det fackmannamässigt utfört och med ROT-avdraget blev det dessutom riktigt prisvärt. Det här är ett företag som jag verkligen vill rekommendera även till er! Vill du veta mer om vd de har att erbjuda så gå gärna in på deras hemsida! 

Du gillar kanske också...